Facility Management

Få en fornuftig aftale på de ydelser der passer ind hos jer. Vi skræddersyer opgaverne lige som i behøver – Vi er pålidelige og går op i vores arbejde.

Facility Management dækker over en bred vifte af ydelser

Hvad enten vi taler om boligejendomme, erhvervsejendomme, virksomheder eller butikker, så kan vi komme uden om, at alle typer kræver jævnligt vedligeholdelse i en eller anden udstrækning. Derfor tilbyder vi ydelser indenfor Facility Management for at beskytte mod unødig slitage indvendig og mod vind, nedbør, svingende temperaturer, graffiti og andet svineri samt helt almindelig slitage på de udvendige arealer.

Hvis i ikke selv har tid eller mulighed for at holde fællesarealerne ved lige, vil det selv på kort sigt kunne ses. Det er her vi kommer ind i billedet. Book en gennemgang og så kommer vi med et bud på hvad der er behov for.

Facility Management vedligeholdelse af ejendomme og service

Det vi tilbyder er

  • Fjernelse af grafiti
  • Vedligholdelse af gulv/trapper
  • Trappevask
  • Renholdelse af facader og garager
  • Saltning og snerydning
  • Ejendomsadministration
  • Ad hoc opgaver

Med en bred bred vifte af kompetencer under Facility Management, står vi står klar til at skræddersy et tilbud på ydelser til jer, hvad end det er til rengøring eller udendørsarealer – naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Vi kommer gerne ud og besigtiger ejendomme, erhvervsejendomme, kontore mm, så vi kan også få en snak om ønsker og forventninger til et fremtidigt samarbejde.

Målet med en aftale er, at i får løst opgaverne løbende. Der er opgaver til hele året både indendørs og udendørs. Vi er serviceminded, hjælpsom og kigger på detaljerne og det gør at vi skiller os ud fra konkurrenterne.

Ring nu på +45 50 14 19 41

… eller udfyld venligst formularen og beskriv kort, hvilken service du ønsker. Så vender vi tilbage til dig.

Professionel Facility Management

Når vi udfører vores arbejde, bruger vi de mest miljøvenlige materialer, og erfarne og professionelle medarbejdere der ikke frådser med materialer og rengøringsmidler. Vi går meget højt op i vores fælles miljø og er klædt grundigt på til opgaven.

Ugedage

09 – 17

Weekend

Efter aftale

Kontakt

Telefon

+(45) 50 14 19 41

E-Mail

niro@behrendtejendomsservice.dk

Adresse

Hjørnagervej 6, DK-2650 Hvidovre