Kontakt

Den første kontakt starter med en dialog og et smil

Brug formularen

Uanset om i har brug for rengøring, ejendomsservice, havearbejde og andre opgaver på udendørsarealer. Har du en særlig opgave, hører vi meget gerne fra jer.

Laver i en grundig beskrivelse, udarbejder vi et løsningsforeslag med pris. De bedste for os er, at komme ud og se faciliteterne, så vi kan danne os et indtryk af opgaven.

Udfyld formen – Så tager vi kontakt.

Kontakt os i forhold til rengøring og ejendomsservice

Få en løsning der favner bredt

Her hos Behrendt Ejendomsservice er vi ikke for fine til at tage arbejdshandskerne på og gribe arbejdet. Er det små opgaver, der skal løses her og nu, fikser vi det. De ad hoc opgaver vi har løst ind til videre er rengøring eller håndværkere, flytning og samling af kontormøbler, nedrivning af tapet og oprydning. Det er som regel noget de fleste gør selv, men for nogen kan det være en stor hjælp at få det af vejen. Har i udflytningslejligheder der kræver en kærlig hånd, så lad os kigge på en løsning. Det kan være en grundig rengøring, pudse vinduer, maling af vægge eller hvad der måtte være behov for.

Ad hoc opgaverne løser vi som regel for vores faste kunder, der har serviceaftaler til de faste projekter, men af og til opstår der uventede situationer, der kræver en ekstra hånd. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi arbejder primært i Københavnsområdet, men kører også ud på opgaver uden for storbyen.

Lad os få en uforpligtende snak. Tag kontakt ved at ringe +45 50 14 19 41 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi straks tilbage.

Vi støtter:

Langsigtet samarbejde

De fleste foreninger og virksomheder har det bedst med langsigtede serviceaftaler. Det har vi også. Undervejs lærer vi hinanden bedre at kende og så ved vi hvad i ønsker. Her er det at vi ofte ser hvor vi kan gøre en forskel. Service og det rigtige mindset stryrker relationer.

Ugedage

09 – 17

Weekend

Efter aftale

Kontakt

Telefon

+(45) 50 14 19 41

E-Mail

niro@behrendtejendomsservice.dk

Adresse

Hjørnagervej 6, DK-2650 Hvidovre