Vision

Vi bestræber os på, at være den bedste ejendomsservice for dig

Visionen er, at sørge for ekstra god service og skabe tillid

For at skabe denne vision, gør vi os ekstra umage omkring vores arbejde. Målet er, at holde en grøn profil – Vi anvender bl.a. svanemærkede produkter til rengøring. Derfor benytter vi altid miljø rigtige rengøringsmidler. Du er vigtig for at vi kan udføre arbejdet tilfredsstillende – For os, er kunden altid i fokus.

Vision om at yde bedre service

Bedre service

Vores mission er, at tage byrden fra dine skuldre, være serviceminded, effektive i alt det vi laver og sikrer, at du får det vi har aftalt og til tiden.

Vision - Troværdighed

Troværdighed

En aftale er en aftale og give hånd på det er godt, men vi sørger altid for at have vores aftaler på skrift. Det er vigtigt for vores fremtidige samarbejde.

Vision om grundighed og dygtiggørelse

Grundighed

For at kunne leve op til vores aftaler, sørger vi for hele tiden at dygtiggøre os. På den måde sikrer vi også at arbejdet bliver grundigt og mere effektivt.

Langsigtet samarbejde

Vi løfter mange forskellige opgaver. Vores vision er at yde så god en service, at du ønsker et langsigtet samarbejde. Gensidig respekt og diskretion er i højsæde når vi indgår et samarbejde. Ved akutte sager handler vi hurtigt og effektivt når det kræves.

Vision om en bred service

Vores vision favner bredt

Det gør den, for der findes et utal at virksomheder og foreninger der ikke formår at løse de små opgaver selv, vel vidende, at de har lige så vigtig en rolle som de store opgaver. Vi ser det andre ikke ser, fjerner de pletter andre normalt går uden om, skifter den pære der står og blinker og fejer de steder hvor der kræves en ekstra opmærksomhed. Styrken i samarbejdet er, at vi går den ekstra mil for kunden, udfører arbejdet, mens andre har travlt med deres opgaver.

Vision om bedre service
Vision og bedre rengøring af trapper

Ugedage

09 – 17

Weekend

Efter aftale

Kontakt

Telefon

+(45) 50 14 19 41

E-Mail

niro@behrendtejendomsservice.dk

Adresse

Hjørnagervej 6, DK-2650 Hvidovre