Udendørsarealer

Der er så skønt med duften af nyslået græs og synet af en nyklippet hæk, når man bevæger sig rundt i de grønne områder. Har i tid til at passe jeres udendørsarealer?

Vi udfører stort set alt på udendørsarealer

Når du sidder i en foreningsbestyrelse, er der mange ting at holde styr på. Uanset om det er en lille eller stor forening, er der arbejde der skal udføres på udendørsarealerne året rundt.

Når i ikke selv har tiden og til at holde områderne rene og de grønne områder pæne, så kan i med fordel lade os overtage denne funktion.

Med os til at tage de grønne arealer, sikrer i hver gang professionel viden og erfaring. Vi benytter moderne udstyr til at varetagelse ejendommens udendørsarealer, som bliver vedligeholdt og passet på bedste vis.

Her er nogle af de arbejdsopgaver vi påtager os. Når de er løst, fremstår jeres  grønne arealer altid præsentabelt.

  • Hækklipning
  • Træfældning
  • Beskæring
  • Plantning
  • Rodfræsning
  • Vedligeholdelse
  • Ad hoc opgaver
Udendørsarealer og grønne arealer

Professionel havearbejde

Uanset om det vedrører en andelsboligforening, en ejerforening, en virksomhed eller lignende, kan det være svært at få tid i hverdagen til at pleje de grønne områder. En ting er sikkert – grønne områder er pænest, når de bliver ordnet og plejet. Få professionel hjælp til opgaven. Kontakt os nu og høre mere.

De grønne områder skal passes hele året

Udendørsarealer klippe græskanter

Udendørsarealer med synlige forandringer

Det flotte velplejede udseende giver et positivt førstehåndsindtryk. Det er det første man ser, når man aflægger et besøg i området.

Lad os stå for at klippe græsset, skære kanter eller beskære træerne. Kravler ukruttet op mellem fliserne og mellem de flotte planter, skal det naturligvis fjernes. Når vi ser det, bliver det også fjernet.

Ønsker jeres virksomhed at have at udendørsarealerne til at stå flotte og indbydende så tag kontakt til os. Vi laver en plan sammen som passer til virksomheden og dens ude arealer.

Få klippet og trimmet hæk

Vi ved hvordan en hæk skal klippes, beskæres og hvornår det er bedst at gøre det for at den holder sig bedst.

En hæk skal have lov at gro og blive fyldig. For at det kan lade sig gøre, skal det klippes på det rigtige tidspunkt på året.

Ikke alle hække er til at redde og nogle gange skal der plantes nye skud eller en ny hæk. Det kan vi hjælpe med.

Lad os sammen kigge på hvad i har behov for, så laver vi en serviceaftale, hvor vi løbende vedligeholder udendørsarealer.

Udendørsarealer klippe græskanter

Ugedage

09 – 17

Weekend

Efter aftale

Kontakt

Telefon

+(45) 50 14 19 41

E-Mail

niro@behrendtejendomsservice.dk

Adresse

Hjørnagervej 6, DK-2650 Hvidovre