Rengøring

Vi prioriterer jeres forventninger højt og bestræber os på bedst mulige måde, at opfylde de ønskede behov til en miljøvenlig løsning.

Få stabil og professionel rengøring

Vi har særligt erfaring indenfor kontor, butikker og restauranter. Vores medarbejder er stabile og motiverede til at yde den bedste service. Vi har altid fokus på at levere arbejde af høj kvalitet – Og vi gør rent, så det kan ses. Opgaverne bliver løbende evalueret, hvilket sikrer dig, at din virksomhed, butik eller restaurant fortsat bibeholder den høje og ensartede kvalitet.

Rengøring af trapper

Vi gør rent så det kan ses

Rengøring på kontor og butikker
Vi favner bredt når det handler om rengøring og oprydning. Vi giver både tilbud på en “her og nu” opgave og på længerevarende projekter og en løbende aftale er nødvendig. Her er et par eksempler.
  • Håndværker rengøring
  • Flyttelejligheder
  • Trappevask
  • Kontor
  • Skurvogne
  • Ad hoc opgaver

Hvem rydder op efter håndværker og flytning?

Når man hyrer eksperter til at løse opgaver, som elektriker, mure, malere, snedkere og de andre med håndværksmæssig baggrund, har de ofte travlt med det de er gode til. Det er her vi kommer ind i billedet, for hvem rydder op og sikrer at alt ser pænt ud?

I kan hos os få en totalløsning efter opbygning, nedrivning eller renovering af privatboliger, erhvervsejendomme og skurvogne eller andet. Uanset omfanget, er vi klar til at tage opgaven.

Lad håndværkerne være eksperter på deres fagområde, så tager vi os af det vi er gode til. Der er ikke noget bedre at møde op til et rent område. 

Spørg gerne ind. Vi har masser af erfaring på rengøring efter håndværkere og flytning.

Professionel rengøring

En god kommunikation er vigtig for os. Det styrker samarbejdet, og er naturligvis grundlag for en særlig kundeoplevelse. På den måde kan i som kunde, fortælle os jeres specifikke ønsker og forventninger til det arbejde vi skal udføre. Kontakt os nu og hør mere.

Ugedage

09 – 17

Weekend

Efter aftale

Kontakt

Telefon

+(45) 50 14 19 41

E-Mail

niro@behrendtejendomsservice.dk

Adresse

Hjørnagervej 6, DK-2650 Hvidovre